CIE 2018

Το 10th Conference on Informatics in Education – Η Πληροφορική στην εκπαίδευση (10th CIE2018), συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και σε συνεργασία με την ΕΠΥ. Τελεί δε, υπό την Αιγίδα του ΥΠΠΕΘ. Θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, 2-4 Νοεμβρίου 2018

* Δελτίο τύπου περάτωσης Συνεδρίου (εδώ)      Πρακτικά Συνεδρίου OnLine - Ενιαίος Τόμος Ομιλίες (ΚεντρικήΣτρ.Τραπέζι)

* Πρόγραμμα Συνεδρίου: εδώ

Το Συνέδριο εστιάζει:

Α) Στην Πληροφορική στην Εκπαίδευση
αλλά και στις:
Β) ΤΠΕ στην εκπαίδευση
Γ) Καινοτόμες πρακτικές, με Πληροφορική-Προγραμματισμό
Δ) Διεπιστημονικές προσεγγίσεις, όπως και STEM, Physical Computing/Ρομποτική κ.ά. με Πληροφορική-Προγραμματισμό

Καλύπτει:

τόσο τις βαθμίδες της τυπικής εκπαίδευσης – Δευτεροβάθμια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Γυμνάσια), Πρωτοβάθμια, Τριτοβάθμια- όσο και την μη τυπική εκπαίδευση.

Προσκαλεί:

τους Πληροφορικούς, αλλά και όλες τις ειδικότητες στους παραπάνω άξονες.

Τα άρθρα, δημοσιεύονται:

α) Στα ηλεκτρονικά πρακτικά του Συνεδρίου, με ISBN

β) Αναρτώνται στο δικτυακό τόπο του Συνεδρίου, παρέχοντας την ευχέρεια για on line ανεύρεση - διάδοση των άρθρων σας.

γ) Σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό (δυνατότητα). Τα άρθρα που θα κριθούν με υψηλή ερευνητική-εκπαιδευτική αξία, μπορούν να προχωρήσουν -μετά το Συνέδριο- στη διαδικασία δημοσίευσης σε επιστημονικό περιοδικό (επανασυγγραφή, συμπληρωματική κρίση, δημοσίευση). Όροι: Γλώσσα εξ αρχής Αγγλική, κατάλληλος χρόνος κατάθεσης. Περιοδικό:  European Journal of Engineering Research and Science (EJERS), I.F.: 0.65

Από την Αρχική σελίδα θα βρείτε όλα τα πρακτικά του περιοδικού 

 * Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης συνέδρων (μη συγγραφέων) παραλαμβάνονται ΜΟΝΟΝ από τη γραμματεία στο χώρο του Συνεδρίου, χωρίς δυνατότητα αποστολής τους (μετά καταστρέφονται).

** Οι συγγραφείς που παρουσίασαν άρθρο και δεν παρέλαβαν βεβαίωση, μπορούν να απευθύνονται (8/11/2018 - 20/11/2018), μετά καταστρέφονται, στη γραμματεία της ΕΠΥ: Σπύρου Τρικούπη 20, 10683 Αθήνα Τηλ: 215 5051398 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Για την επιτόπια παραλαβή, απαιτείται επικοινωνία-συνεννόηση για την ώρα/μέρα.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.