Υποβολή Άρθρων

 Α. Άρθρα για το Συνέδριο, μέσω της υποβολής πλήρους άρθρου

Υποβολή (πλήρους) άρθρου για κρίση

Υπό ανακοίνωση

Απάντηση κριτών

Υπό ανακοίνωση

Υποβολή άρθρου για πρακτικά

Υπό ανακοίνωση

Εγγραφή συγγραφέων (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)

Υπό ανακοίνωση

Η γλώσσα των άρθρων μπορεί να είναι Ελληνική ή Αγγλική, ενώ η παρουσίασή τους προτιμάται σε ελληνική λόγω της γλώσσας εξέλιξης του Συνεδρίου, χωρίς να αποκλείεται και στην Αγγλική γλώσσα.Η δομή του άρθρου ακολουθεί το συγκεκριμένο πρότυπο (εδώ). (Συστήνεται να αντιγράφετε το κείμενό σας στο αρχείο αυτό, με το εργαλείο "πινέλο μορφοποίησης" να κληροδοτήσετε τις ιδιότητες σε σημεία του κειμένου σας και τέλος να αφαιρείτε το κείμενο-πρότυπο αποθηκεύοντας το αρχείο με το επιθυμητό όνομα). Το αρχείο πρέπει να έχει μορφή  Word ή τύπου LibreOffice και όχι σε pdf για λόγους δυνατότητας ελέγχου διαμόρφωσης από τους κριτές. Το μέγεθος των άρθρων πρέπει να κυμαίνεται από 8 έως 10 σελίδες.

Τα πρακτικά του Συνεδρίου εκδίδονται σε ηλεκτρονική μορφή και αναρτώνται στο Δικτυακό τόπο κατά ή αμέσως μετά το Συνέδριο. Περιέχουν επίσης σε ξεχωριστές ενότητες και τις εργαστηριακές παρουσιάσεις, τις ομιλίες και  αυτές της στρογγυλής τράπεζας (μορφή 1-2 σελίδων), καθώς και τα abstracts των άρθρων του περιοδικού.

Τα άρθρα, με ευθύνη των Συγγραφέων, πρέπει να είναι πρωτότυπα δικά τους και να μην έχουν δημοσιευθεί ή κατατεθεί ταυτόχρονα σε άλλα Συνέδρια, πληρώντας τους όρους της «μη Λογοκλοπής».

 

Β. Άρθρα με στόχευση το περιοδικό

Υποβολή άρθρων για κρίση Υπό ανακοίνωση
Acceptance Υπό ανακοίνωση
Ακολουθεί το στάδιο δημοσίευσης στο περιοδικό  

Το άρθρο παρουσιάζεται στο συνέδριο και περιλαμβάνεται στα πρακτικά, μόνον το Abstract, ενώ δίνεται e-βεβαίωση παρουσίασης σε όσους το παρουσιάσουν.

Η γλώσσα των άρθρων πρέπει να είναι Αγγλική, ενώ η παρουσίασή του στο Συνέδριο συνιστάται σε ελληνική, λόγω της γλώσσας εξέλιξης του Συνεδρίου, χωρίς να είναι απαραίτητο (δηλαδή μπορεί να είναι και η Αγγλική).

Τα άρθρα ακολουθούν το Πρότυπο του περιοδικού και δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 12 σελίδες.

** Γενικές οδηγίες άρθρων Συνεδρίου και Περιοδικού (Τρόπος υποβολής-Κόστη) **

Τρόπος υποβολής: Οι συγγραφείς προσκαλούνται να υποβάλλουν την πρωτότυπη εργασία τους (η οποία δεν πρέπει να έχει υποβληθεί ή δημοσιευτεί σε άλλο συνέδριο ή περιοδικό) σύμφωνα με τις οδηγίες.

Οι εργασίες υποβάλλονται μέσω του ιστότοπου υποβολής Easychair  (σύνδεση και Οδηγίες υπό ανακοίνωση)

Σε περίπτωση ιδιαίτερης αδυναμίας κάποιου/ας υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω email ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Κόστη άρθρων - βεβαιώσεις παρουσίασης

Α. Άρθρα Συνεδρίου

Το κόστος είναι υπό ανακοίνωση (ανά άρθρο, ασχέτως πλήθους συγγραφέων) και περιλαμβάνει τα ηλεκτρονικά πρακτικά και την αποστολή e-βεβαίωσης για τους παρουσιαστές.

Β. Άρθρα Περιοδικού

Το κόστος είναι υπό ανακοίνωση ανά άρθρο, πλέον ΦΠΑ 24% αν χρειάζεται έκδοση τιμολογίου. Περιλαμβάνει τα e-πρακτικά του περιοδικού, τα e-πρακτικά του Συνεδρίου και τις e-βεβαιώσεις των παρουσιαστών στο Συνέδριο.

Η οικονομική τακτοποίηση άρθρου γίνεται με κατάθεση σε λογαριασμό της ΕΠΥ που ανακοινώνεται μετά τις κρίσεις των άρθρων.

Στοιχεία λογαριασμού ΕΠΥ (ανακοινώνονται κατά την περίοδο της κατάθεσης)

* Σχετικά με τις Βεβαιώσεις (παρουσίασης) τονίζεται ότι εκδίδονται μόνο για όσους παρουσιάσουν ένα άρθρο. Για τη συγγραφή, δεν εκδίδεται βεβαίωση μια και αυτό αποδεικνύεται από τα πρακτικά με ISBN που περιλαμβάνουν τόσο τις επιτροπές (π.χ. κριτών) όσο και τους συγγραφείς-άρθρα.

 

Παρακολούθηση του Συνεδρίου
Η παρακολούθηση του Συνεδρίου από απόσταση σε e-δωμάτια ή βιωματικά (10/11) και για το 2024 είναι χωρίς κόστος,  με παραλαβή της e-βεβαίωσης (mail) και των πρακτικών από το Δικτυακό Τόπο του Συνεδρίου. Δεν υπάρχει προφανώς βεβαίωση σε παρακολούθηση μέσω Live Streaming.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ 2024

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

 

 Ιόνιο Πανεπιστήμιο

 

  ΕΠΥ

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2020. All Rights Reserved.