CIE 2019

Το 11th Conference on Informatics in Education – Η Πληροφορική στην εκπαίδευση (11th CIE2019), συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, και σε συνεργασία με την ΕΠΥ. Τελεί δε, υπό την Αιγίδα του Υ.ΠAI.Θ.

Θα διεξαχθεί 11-13 Οκτωβρίου 2019, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Το Συνέδριο εστιάζει:

στην Πληροφορική στην Εκπαίδευση
αλλά και στις:

  • ΤΠΕ στην Εκπαίδευση
  • Καινοτόμες πρακτικές, με Πληροφορική-Προγραμματισμό
    Διεπιστημονικές προσεγγίσεις, όπως και STEM, Physical Computing/Ρομποτική κ.ά. με Πληροφορική-Προγραμματισμό

Καλύπτει

τόσο τις βαθμίδες της τυπικής Εκπαίδευσης – Δευτεροβάθμια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Γυμνάσια), Πρωτοβάθμια, Τριτοβάθμια- όσο και την μη τυπική Εκπαίδευση.

Προσκαλεί

τους Πληροφορικούς, αλλά και όλες τις ειδικότητες στους παραπάνω άξονες.

Τα άρθρα, δημοσιεύονται:

α) Στα ηλεκτρονικά πρακτικά του Συνεδρίου, με ISBN

β) Αναρτώνται στο δικτυακό τόπο του Συνεδρίου, παρέχοντας την ευχέρεια για on line ανεύρεση - διάδοση των άρθρων σας.

γ) Σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό (δυνατότητα). Τα άρθρα που θα κριθούν με υψηλή ερευνητική-εκπαιδευτική αξία, μπορούν να προχωρήσουν -μετά το Συνέδριο- στη διαδικασία δημοσίευσης σε επιστημονικό περιοδικό (επανασυγγραφή, συμπληρωματική κρίση, δημοσίευση). Όροι: Γλώσσα εξ αρχής Αγγλική, κατάλληλος χρόνος κατάθεσης. Περιοδικό:  European Journal of Engineering Research and Science (EJERS), I.F.: 0.65. 

Πρόγραμμα Συνεδρίουεδώ Περιγραφή εργαστηρίων ( εδώ Παρουσιάσεις Ομιλών ( 1 23 ), Δελτίο τύπου περάτωσης Συνεδρίου (εδώ)

Πρακτικά CIE2019 (εδώ) Πρακτικά EJERS (από την Αρχική σελίδα)

Οι βεβαιώσεις θα βρίσκονται στους χώρους της ΕΠΥ: * Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης συνέδρων (μη συγγραφέων) παραλαμβάνονται ΜΟΝΟΝ από τη γραμματεία στο χώρο του Συνεδρίου, χωρίς δυνατότητα αποστολής τους (θα βρίσκονται στην ΕΠΥ μέχρι την Παρασκευή 18/10 πριν την καταστροφή τους). ** Οι συγγραφείς που παρουσίασαν άρθρο και δεν παρέλαβαν βεβαίωση, μπορούν να απευθύνονται (14/10/2019 - 31/10/2019), μετά καταστρέφονται, στη γραμματεία της ΕΠΥ: Σπύρου Τρικούπη 20, 10683 Αθήνα Τηλ: 215 5051398 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Για την επιτόπια παραλαβή από την ΕΠΥ, απαιτείται επικοινωνία-συνεννόηση για την ώρα/μέρα.

Σας περιμένουμε στο επόμενο Συνέδριο, 12th CIE2020, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 16-18 Οκτωβρίου 2020

Copyright © 2020. All Rights Reserved.