CIE 2020

12th Conference on Informatics in Education - Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση (12th CIE2020)
17-18 Οκτωβρίου 2020, Διαδικτυακά (έδρα εργασιών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς)
Τμήματα Πληροφορικής Παν/μίου Πειραιώς και Ιονίου Παν/μίου, σε συνεργασία με την ΕΠΥ

** Σας προσκαλούμε στο επόμενο συνέδριο, 13rd CIE 2021, τον Οκτώβριο του 2021, με άρθρα σας **

Το 12th Conference on Informatics in Education – Η Πληροφορική στην εκπαίδευση (12th CIE2020), διοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την ΕΠΥ.
Θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 16-18 Οκτωβρίου 2020.

Εστιάζεται:
α) Στην Πληροφορική στην Εκπαίδευση
αλλά και στις:
β) ΤΠΕ στην Εκπαίδευση
γ) Καινοτόμες πρακτικές, με Πληροφορική-Προγραμματισμό
δ) Διεπιστημονικές προσεγγίσεις, όπως και STEM, Physical Computing/Ρομποτική κ.ά. με Πληροφορική-Προγραμματισμό

Καλύπτει τόσο τις βαθμίδες της τυπικής εκπαίδευσης –Δευτεροβάθμια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Γυμνάσια), Πρωτοβάθμια, Τριτοβάθμια- όσο και την μη τυπική εκπαίδευση.
Προσκαλεί τους Πληροφορικούς, αλλά και όλες τις ειδικότητες στους παραπάνω άξονες.

Τα άρθρα, δημοσιεύονται:
α) Στα ηλεκτρονικά πρακτικά του Συνεδρίου, με ISBN
β) Αναρτώνται στο δικτυακό τόπο του Συνεδρίου, παρέχοντας την ευχέρεια για on line ανεύρεση - διάδοση των άρθρων σας.
γ) Σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό (δυνατότητα). Τα άρθρα που κατατίθενται με στόχευση το περιοδικό, κρίνονται ανάλογα και αν γίνουν δεκτά, ανακοινώνονται στο Συνέδριο (προφανώς δεν εντάσσονται στα πρακτικά) και προχωρούν, μετά το Συνέδριο, στη διαδικασία δημοσίευσης για  επιστημονικό περιοδικό (διαμόρφωση, δημοσίευση). Αν δεν γίνουν δεκτά στο περιοδικό μπορεί να κριθούν για το Συνέδριο. Όροι: Γλώσσα εξ αρχής Αγγλική, κατάλληλος χρόνος κατάθεσης. Περιοδικό:  European Journal of Engineering Research and Science (EJERS), I.F.: 0.65. Μπορείτε να δείτε συνολικά τις εκδόσεις στην από την αρχική σελίδα.

  Πρόγραμμα Συνεδρίου, με Είσοδο στις δράσεις (εδώ)  Εργαστήρια - Ομιλία (περίληψη

   Δελτίο τύπου λήξης συνεδρίου  (εδώ)                        Πρακτικά (On Line & ηλ.τόμος)  (εδώ)

Ανακοινώσεις CIE2020

30-10-2020: Οι τελευταίες βεβαιώσεις στέλνονται τη Δε, 2/11/2020 σε κάθε δικαιούχο χωριστά. Οπότε παρακαλούμε για οποιαδήποτε διαφορά ή μη παραλαβή να έχετε επικοινωνήσει με την ΕΠΥ και να κλείσει το όποιο θέμα μέχρι 10/11/2020. Ειδικά μετά τις 15/11/2020 δεν θα υπάρχει κάποια δυνατότητα μια και το CIE2020 και οι επιτροπές του κλείνουν τις εργασίες τους, αρχίζοντας το επόμενο  Συνέδριο

19-10-2020: Οι Βεβαιώσεις Συγγραφέων που παρουσίασαν και έχουν δήλωση στη σχετική φόρμα (αποστολή στο βασικό συγγραφέρα για έσωτερικό διαμοιρασμό), Κεντρικών Ομιλιών, Εργαστηρίων και Υποστηρικτικών ομάδων θα σταλούν εντός της εβομάδας από την ΕΠΥ. Παρακαλούμε για οποιαδήποτε διαφορά ή μη παραλαβή να έχετε επικοινωνήσει με την ΕΠΥ και να κλείσει το όποιο θέμα πριν το τέλος Οκτωβρίου. Ειδικά μετά τις 15/11/2020 δεν θα υπάρχει κάποια δυνατότητα μια και το CIE2020 και οι επιτροπές του κλείνουν τις εργασίες τους, αρχίζοντας το επόμενο  Συνέδριο.

16/10/2020: Οποιαδήποτε έκτακτη ανακοίνωση κατά τη διενέργεια του Συνεδρίου θα αναρτάται άμεσα εδώ

8/10/2020: Τρόπος παρακολούθησης. Η παρακολούθηση θα είναι Διαδικτυακά και:1) Για  τα άρθρα/εργαστήρια: μέσω live streaming (YouTube) με δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων στους παρουσιαστές σε ειδική φόρμα (Google), 2) Ομιλίες - στρογγυλό τραπέζι: πρόσθετα του live streaming, είσοδος στο "δωμάτιο" δυνατού αριθμού συνέδρων μέσω Zoom, με υποβολή ερωτήσεων και μέσω φόρμας. Τα αντίστοιχα links των παραπάνω, θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα (ανά δραστηριότητα) 1 μέρα πριν την έναρξη. Δεν υπάρχουν εγγραφές, ή βεβαιώσεις παρακολούθησης (με κόστος ή μη).

24-8-2020: Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση σχετικά με τον COVID-19 το Συνέδριο θα γίνει από απόσταση (Διαδικτυακά) μέσω τηλεδιάσκεψης για τους συγγραφείς και ως live streaming για τους Συνέδρους. 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ 2020

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

 

 Ιόνιο Πανεπιστήμιο

 

 ΕΠΥ

 

 ΚΕΠΠ/ΠΑΠΕΙ

 

ORACLE

 

 

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (25002/Δ2/20-2-2020)

Copyright © 2020. All Rights Reserved.