CIE 2023

15th international Conference on Informatics in Education  

15Διεθνές Συνέδριο Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση

( 15th CIE 2023 )

3 - 5 Νοεμβρίου 2023, Διαδικτυακά (έδρα εργασιών υποστήριξης τo Ιóνιο Πανεπιστήμιο)

Το 15th Conference on Informatics in Education – Η Πληροφορική στην Eκπαίδευση (15th CIE 2023) (poster_CIE2023), διοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου,  το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και σε συνεργασία με την ΕΠΥ. Θα διεξαχθεί Διαδικτυακά με έδρα εργασιών υποστήριξης το Ιόνιο Πανεπιστήμιο 3, 4 και 5 Νοεμβρίου 2023.

Το Διεθνές Συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (# 23064/ΓΔ4/01-03-2023 )

Δελτίο τύπου ολοκλήρωσης λήξης εργασιών ( εδώ )

Πρακτικά Συνεδρίουεδώ ). Τις ομιλίες και παρουσιάσεις μπορείτε να τις βρείτε για μικρό χρονικό διάστημα στο σχετικό κανάλι στο youtube.com, μετά από αναζήτηση τύπου CONFERENCE ON INFORMATICS IN EDUCATION - CIE 2023

Βεβαιώσεις Συνεδρίου: Οι eΒεβαιώσεις βρίσκονται ( εδώ )   (μέχρι 1/12/2023). Η απόκτηση μιας βεβαίωσης γίνεται συμπληρώνοντας την εμφανιζόμενη φόρμα, με βασικό το email που δώσατε και σας εμφανίζονται οι βεβαιώσεις που σας αφορούν αν ανήκετε σε πολλές κατηγορίες (επιτροπή, άρθρα, εργαστήρια). Επιλέγετε μία μία, γίνεται η προβολή της και ως pdf flie το κατεβάζετε (τα προεδρεία έχουν για βεβαίωση τα πρακτικά/πρόγραμμα). Αν τυχόν δώσατε και άλλο email τότε επενέρχεστε και συμπληρώνετε πάλι τη φόρμα με αυτό. Προσοχή: Δεν θα βρεθεί η βεβαίωση αν έχετε δώσει λάθος/άλλο email (π.χ. με κενό, με κεφαλαίο, με αναγραμματισμό κλπ), οπότε τότε μπορείτε να μας ρωτήσετε σχετικά στο email που αναφέρεται στη φόρμα.

* Το σύστημα θα παραμείνει ενεργό μέχρι και 30/11/2023, ενώ οποιοδήποτε θέμα πρέπει να έχει τεθεί έγκαιρα πριν την ημερομηνία αυτή, διότι τότε περατώνεται ο κύκλος των εργασιών του συνεδρίου CIE 2023 και η λήξη των επιτροπών, χωρίς δυνατότητα πράξεων πληροφόρησης κλπ. Η επικοινωνία γίνεται στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ενώ για οικονομικά θέματα στο epy@epy.gr

 Πρόγραμμα Συνεδρίου (με συνδέσεις εισόδου), Ομιλίες, Εργαστήρια ( εδώ)      

Τρόπος e-Παρακολούθησης (zoom, κανάλι youtube): Γίνεται μέσω του προγράμματος και του συνδέσμου ανά ενότητα, τόσο στην ηλ. αίθουσα μέσω zoom όσο και στο κανάλι youtube όπου θα γίνεται live srteaming. Η είσοδος (μέσω zoom) δε χρειάζεται προεγγραφή ή κάτι άλλο, αλλά μόνον τα στοιχεία εισόδου σας (δεν θα γίνονται δεκτοί όσοι δίνουν "μη" αποδεκτά ονόματα κλπ.). Η παρακολούθηση, καθώς και οι e-βεβαιώσεις παρακολούθησης θα είναι και πάλι χωρίς κόστος.

 

Άξονες του Συνεδρίου

 

  • Πληροφορική στην Εκπαίδευση (Καινοτόμες προτάσεις ή/και πρακτικές στη θεωρητική και εφαρμοσμένη επιστήμη της Πληροφορικής καθώς και διεπιστημονικές προσεγγίσεις, όπως STEM, Physical Computing, Ρομποτική κ.ά. με ένταξη υλικού/hardware και λογισμικού/software)
  • ΤΠΕ στην Εκπαίδευση - Καινοτομία (Εκπαιδευτικές Καινοτόμες προτάσεις ή/και πρακτικές με χρήση ψηφιακών τεχνολογιών σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα και διεπιστημονικές προσεγγίσεις με ένταξη υλικού/hardware και λογισμικού/software)
  • Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Ψηφιακές Τεχνολογίες

Απευθύνεται:

  • σε εκπαιδευτικούς και ερευνητές/ήτριες όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων της τυπικής εκπαίδευσης –Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Γυμνάσια, ΣΔΕ), Τριτοβάθμια– όσο και της μη τυπικής καθώς και της άτυπης εκπαίδευσης.

Γλώσσα:

α) Άρθρων συνεδρίου, Ελληνικά/Αγγλικά, Γλώσσα παρουσιάσεων Ελληνικά (υπό όρους και Αγγλικά)

Τα άρθρα, μετά από κρίση

α) Δημοσιεύονται στα ηλεκτρονικά πρακτικά του Συνεδρίου, με ISBN

β) Αναρτώνται στο δικτυακό τόπο του Συνεδρίου, παρέχοντας την ευχέρεια για on line ανεύρεση - διάδοση των άρθρων σας.
γ) Μπορεί να δημοσιευτούν σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό. Τα άρθρα που κατατίθενται με στόχευση το περιοδικό, αν γίνουν δεκτά για το περιοδικό, ανακοινώνονται στο Συνέδριο (στα πρακτικά του Συνεδρίου εντάσσεται το Abstract των άρθρων) και συνεχίζουν στη διαδικασία δημοσίευσης στο επιστημονικό περιοδικό. Αν δεν γίνουν δεκτά για το περιοδικό μπορεί να κριθούν για το Συνέδριο. Όροι: Γλώσσα εξ αρχής Αγγλική και κατάλληλος χρόνος κατάθεσης. Περιοδικό: European Journal of Engineering and Technology Research (EJ-ENG). Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδόσεις:
          

2017 2018 2019 2020 2021 2022

    Χορηγοί Συνεδρίου

   

 

ΧΟΡΗΓΟΙ 2023

 Ιόνιο Πανεπιστήμιο

 

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

 

  ΕΠΥ

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2020. All Rights Reserved.