CIE 2021

13th Conference on Informatics in Education - Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση ( 13th CIE2021 )

9 & 10 Οκτωβρίου 2021, Ιόνιο Πανεπιστήμιο και παράλληλα Διαδικτυακά

Το 13th Conference on Informatics in Education – Η Πληροφορική στην Eκπαίδευση (13th CIE2021), διοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου κατ το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε συνεργασία με την ΕΠΥ. Θα διεξαχθεί στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, 9 και 10 Οκτωβρίου 2021, με υβριδική μορφή διεξαγωγής, δηλαδή τόσο με φυσική παρουσία στο Πανεπιστήμιο όσο και εξ αποστάσεως. πλήρως από απόσταση, λόγω των τελευταίων μέτρων για την πανδημία. Τελεί δε υπό την Αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. (94531/ΓΔ4/30-7-2021)

Πρόγραμμα Συνεδρίου, με συνδέσεις συμμετοχής/παρακολούθησης  ( > )

Προσκεκλημένες ομιλίες, Εργαστήρια, Άρθρα: Δείτε (επιλογή) Πρακτικά. 

Τα πρακτικά του περιοδικού μπορείτε να τα βρείτε συνολικά από την Αρχική σελίδα

 Δελτίο τύπου του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το CIE2021 ( >

Οι eΒεβαιώσεις "Παρακολούθησης" βρίσκονται εδώ . Η απόκτηση μιας βεβαίωσης γίνεται με τη συμπλήρωση των στοιχείων στην εμφανιζόμενη φόρμα. Το σύστημα θα παραμείνει ενεργό μέχρι τέλος Οκτωβρίου, ενώ οποιοδήποτε θέμα αφορά το CIE2021 πρέπει να έχει κλείσει μέχρι 15/11/2021, στο email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.διότι τότε περατώνεται ο κύκλος των εργασιών του και η λήξη των επιτροπών, χωρίς δυνατότητα πράξεων/πληροφόρησης κλπ. 

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δυνατή με δύο τρόπους: α) Με e-συμμετοχή (τηλεδιάσκεψη με το περιβάλλον zoom), μέσω του συνδέσμου κάθε ενότητας που θα βρίσκεται την έκδοση του προγράμματος που θα αναρτηθεί την Παρασκευή, 8/10/2021.  Στη διάρκεια κάθε ενότητας θα ανακοινώνεται ο σύνδεσμος καταχώρησης της παρουσίας (και ανάλογων στοιχείων) για την ΧΩΡΊΣ ΚΟΣΤΟΣ έκδοση e-βεβαίωσης. Για να λάβει  κάποιος βεβαίωση συμμετοχής στο Συνέδριο, αρκεί να πιστοποιηθεί η παρουσίας του σε μία (1) ενότητα. Απαραίτητο είναι το email εισόδου να είναι το ίδιο με αυτό της καταχώρησης στην φόρμα παρουσίας.   β)  Μέσω live streaming (youtube) -παθητική παρακολούθηση- χωρίς συμμετοχή στα δρώμενα, και φυσικά χωρίς βεβαίωση. Από τα παραπάνω, γενικά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ, και η παρακολούθηση γίνεται με την άμεση τότε είσοδο στο περιβάλλον.

Δελτίο τύπου, ολοκλήρωσης εργασιών Συνεδίου ( > )

ΧΟΡΗΓΟΙ 2021

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

 

 Ιόνιο Πανεπιστήμιο

 

 ΕΠΥ

 

 ΚΕΠΠ/ΠΑΠΕΙ

 

  ORACLE

 

Κ.Ε.Δι.Βι.Μ. Παν/μιου Δυτικής Αττικής

 

 

 

 

Copyright © 2020. All Rights Reserved.