CIE 2022

14th Conference on Informatics in Education - Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση ( 14th CIE2022 )

4 - 6 Νοεμβρίου 2022, Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Διαδικτυακά) 

Το 14th Conference on Informatics in Education – Η Πληροφορική στην Eκπαίδευση (14th CIE 2022), διοργανώνεται από το  Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την ΕΠΥ. Θα διεξαχθεί με έδρα το Πανεπιστήμιο Πειραιώς4, 5 και 6 Νοεμβρίου 2022με υβριδική μορφή διεξαγωγής, δηλαδή τόσο με φυσική παρουσία στο Πανεπιστήμιο όσο και εξ αποστάσεως. πλήρως από απόσταση, για λόγους προφύλαξης και μη διασποράς της συνεχιζόμενης πανδημίας. .

                   Πρόγραμμα Συνεδρίου (με συνδέσεις εισόδου), Ομιλίες, Εργαστήρια ( εδώ)      

Πρακτικά Συνεδρίου ( εδώ )   Δελτίο τύπου ολοκλήρωσης λήξης εργασιών ( εδώ )

Τρόπος e-Παρακολούθησης (zoom, κανάλι youtube) Γίνεται μέσω του προγράμματος και του συνδέσμου ανά ενότητα , τόσο στην ηλ. αίθουσα μέσω zoom όσο και στο κανάλι youtube όπου θα γίνεται live srteaming. Η είσοδος (μέσω zoom) δε χρειάζεται προεγγραφή ή κάτι άλλο, αλλά μόνον τα στοιχεία εισόδου σας (δεν θα γίνονται δεκτοί όσοι δίνουν "μη" αποδεκτά ονόματα κλπ.). Περισσότερα για Οδηγίες σύνδεσης & παρακολούθησης, βεβαιώσεις ( εδώ )  Η παρακολούθηση, καθώς και οι e-βεβαιώσεις παρακολούθησης θα είναι και πάλι χωρίς κόστος. 

Οι eΒεβαιώσεις "Παρακολούθησης" βρίσκονται ( εδώ )Η απόκτηση μιας βεβαίωσης γίνεται με τη συμπλήρωση των στοιχείων στην εμφανιζόμενη φόρμα, με βασικό το email. Το σύστημα θα παραμείνει ενεργό μέχρι και 30/11/2022, ενώ οποιοδήποτε θέμα που αφορά το CIE2022 πρέπει να έχει τεθεί μέχρι και 30/11/2022, στο email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.διότι τότε περατώνεται ο κύκλος των εργασιών του συνεδρίου CIE2022 και η λήξη των επιτροπών, χωρίς δυνατότητα πράξεων πληροφόρησης κλπ. 

 

Άξονες του Συνεδρίου

  • Πληροφορική στην Εκπαίδευση (Καινοτόμες προτάσεις ή/και πρακτικές στη θεωρητική και εφαρμοσμένη επιστήμη της Πληροφορικής καθώς και διεπιστημονικές προσεγγίσεις, όπως STEM, Physical Computing, Ρομποτική κ.ά. με ένταξη υλικού/hardware και λογισμικού/software)
  • ΤΠΕ στην Εκπαίδευση - Καινοτομία (Εκπαιδευτικές Καινοτόμες προτάσεις ή/και πρακτικές με χρήση ψηφιακών τεχνολογιών σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα και διεπιστημονικές προσεγγίσεις με ένταξη υλικού/hardware και λογισμικού/software)
  • Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Ψηφιακές Τεχνολογίες

Απευθύνεται:

  • σε εκπαιδευτικούς και ερευνητές/ήτριες όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων της τυπικής εκπαίδευσης –Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Γυμνάσια, ΣΔΕ), Τριτοβάθμια– όσο και της μη τυπικής καθώς και της άτυπης εκπαίδευσης.

Γλώσσα:

α) Άρθρων συνεδρίου, Ελληνικά/Αγγλικά, Γλώσσα παρουσιάσεων Ελληνικά (υπό όρους και Αγγλικά)

Τα άρθρα, μετά από κρίση

α) Δημοσιεύονται στα ηλεκτρονικά πρακτικά του Συνεδρίου, με ISBN

β) Αναρτώνται στο δικτυακό τόπο του Συνεδρίου, παρέχοντας την ευχέρεια για on line ανεύρεση - διάδοση των άρθρων σας.
γ) Μπορεί να δημοσιευτούν σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό. Τα άρθρα που κατατίθενται με στόχευση το περιοδικό, αν γίνουν δεκτά για το περιοδικό, ανακοινώνονται στο Συνέδριο (στα πρακτικά του Συνεδρίου εντάσσεται το Abstract των άρθρων) και συνεχίζουν στη διαδικασία δημοσίευσης στο επιστημονικό περιοδικό. Αν δεν γίνουν δεκτά για το περιοδικό μπορεί να κριθούν για το Συνέδριο. Όροι: Γλώσσα εξ αρχής Αγγλική και κατάλληλος χρόνος κατάθεσης. Περιοδικό: European Journal of Engineering and Technology Research (EJ-ENG). Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδόσεις:

2017 2018
2019 2020
2021  2022
 

 

Το Συνέδριο τελεί και φέτος υπό την Αιγίδα του ΥΠΑΙΘ (43994 ΓΔ4/15-4-2022)

ΧΟΡΗΓΟΙ 2022

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

 

 Ιόνιο Πανεπιστήμιο

 

 ΕΠΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2020. All Rights Reserved.