Events List

Πρόσκληση για Πρόσληψη Διδακτικού Προσωπικού με το Π.Δ. 407/80

Event Details:

  • Date: - -
  • Venue:
  • Register

Βρείτε συνημμένο το πλήρες κείμενο της

Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη διδακτικού προσωπικού σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 407/80 στο Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου

Το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, ενδιαφέρεται για την πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με πλήρη ή μερική απασχόληση (ανάλογα με τον αριθμό των μαθημάτων, των εργαστηρίων και των ωρών διδασκαλίας που θα παρέχει ο διδάσκων σύμφωνα με το Π.Δ. 407/80), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει μέχρι σήμερα, επιστημόνων αναγνωρισμένου κύρους, είτε κατόχων διδακτορικού διπλώματος είτε εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας, για τη διεξαγωγή διδακτικού, ερευνητικού, επιστημονικού και οργανωτικού έργου που θα καθορίζεται και θα εξειδικεύεται αναλυτικά με τη σύμβαση πρόσληψης.

Ο διδάσκων που θα επιλεγεί πρόκειται να καλύψει τις διδακτικές και εργαστηριακές ανάγκες του Τμήματος Πληροφορικής, για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, για το γνωστικό αντικείμενο:

«Βάσεις δεδομένων για πολυμεσικό περιεχόμενο: δομές δεδομένων και μέθοδοι ανάκτησης & εξόρυξης»

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα και επιθυμούν να συνεργαστούν με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή, μέχρι και την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2018, στη Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου στην ακόλουθη διεύθυνση: Γραμματεία Τμήματος Πληροφορικής, Πλατεία Τσιριγώτη 7, 49132, Κέρκυρα, τηλ. 2661087760 & 2661087761.

Log In

Create an account