Events List

Δωρεάν Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google για τους φοιτητές του Ιόνιου Πανεπιστημίου

Event Details:

  • Date: - -
  • Venue: Αμφιθέατρο 2 του Κεντρικού Κτιρίου του Ιονίου Πανεπιστημίου (Ιωάννου Θεοτόκη 72)
  • Register

grow_greek

Την Τετάρτη 9.11.2016 στο Αμφιθέατρο 2 του Κεντρικού Κτιρίου του Ιονίου Πανεπιστημίου (Ιωάννου Θεοτόκη 72) στις 09:30 – 13:00 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online από την Google για τους φοιτητές του Ιόνιου Πανεπιστημίου με την υποστήριξη του τμήματος Πληροφορικής.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους του Ιονίου Πανεπιστημίου. Στο 3ωρο σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μία καλή βάση γνώσεων για τη χρήση των μηχανών αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, την ανάλυση δεδομένων για σκοπούς marketing (analytics) καθώς και άλλα σημαντικά θέματα για το πώς μπορούν να προβληθούν και να δραστηριοποιηθούν μέσω του διαδικτύου. Όσοι συμμετέχουν στο σεμινάριο θα αποκτήσουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Εγγραφείτε εδώ για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Δεδομένου του περιορισμού στις διαθέσιμες θέσεις στο Αμφιθέατρο 2 θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης για επιβεβαίωση της online εγγραφής 09:00).

Log In

Create an account