Events List

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ Tμήματος Πληροφορικής 2017

Event Details:

  • Date: - -
  • Venue: Τμήμα Πληροφορικής
  • Register

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Λαμβάνοντας υπόψη την παρ. 1 του άρθρου 5 της υπ’ αριθ. 153348/Ζ1 Υ.Α (ΦΕΚ 3255/τ.Β΄/15-9-2017), σας γνωστοποιούμε ότι η μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017, από ώρα 10:00 έως 13:00. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με κάλπη, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του κτηρίου ΤΙΣΤ-ΤΑΒΜ, ισόγειο, Ιωάννου Θεοτόκη 72, Κέρκυρα, και σε περίπτωση που θα χρειαστεί επαναληπτική ψηφοφορία, αυτή θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017, την ίδια ώρα, στον ίδιο ως άνω χώρο και με τον ίδιο τρόπο.

Η εφορευτική Επιτροπή έχει ομόφωνα αποφασίσει:
Α. Την ανακήρυξη του κ. Παναγιώτη Βλάμου, Καθηγητή του Τμ. Πληροφορικής, ως μοναδικού υποψηφίου για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Β. Την ανακήρυξη του κ. Εμμανουήλ Μάγκου, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμ. Πληροφορικής, ως μοναδικού υποψηφίου για τις εκλογές ανάδειξης Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής προς το Σώμα εκλεκτόρων για την εκλογική διαδικασία  

Πρακτικό Εφορευτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας

Log In

Create an account